Group

Communicatiemiddelen voor duurzame mobiliteit

Werkt jouw organisatie aan de vitaliteit van werknemers? Is duurzame mobiliteit een belangrijk speerpunt? Brainport Bereikbaar helpt je om jullie doelen te bereiken. Met kennis, advies, ons netwerk, concrete acties én het ontwikkelen van praktische communicatiemiddelen. Een paar voorbeelden zie je hieronder. We gaan ook graag met jouw organisatie of bedrijventerrein aan de slag.

Flyer Anna Ziekenhuis

Anna Zorg draagt bij een een duurzamere wereld! Bekijk hier hun flyer. 

Maatregelenpakket werkgevers in de gemeente Bladel

Brainport groeit al jaren harder dan de rest van Nederland. Zeker De Kempen. De drukte op de weg neemt daardoor toe. Hoog tijd voor actie dus! Lees hier de flyer. 

Onderwijsaanpak

Hoe reis jij naar je opleiding? Waarom kies je voor de auto, openbaar vervoer of fiets? Op dinsdag 10 oktober, ‘Dag van de Duurzaamheid’, ging het onderzoek naar de mobiliteit van studenten in de Brainportregio van start. Een unieke samenwerking tussen Brainport Bereikbaar, Fontys Hogeschool, Summa College en Technische Universiteit Eindhoven om samen te gaan voor een duurzamere regio. Afgetrapt met een fantastische fietskaravaan!

TruckLocations

Minder parkeeroverlast, minder hinder, geen stilstaande vrachtwagens meer op de vluchtstrook, geen overbodige rondjes door de wijk. Vrachtverkeer kan nóg beter en efficiënter worden georganiseerd. Brainport Bereikbaar introduceert daarom een nieuwe tool: TruckLocations. Dé online map die chauffeurs helpt bij het bereikbaar houden van onze Brainportregio. Bekijk hier de gehele flyer.

Samen Noordwest duurzaam bereikbaar houden

Brainport Regio Eindhoven groeit al jaren harder dan de rest van Nederland. Zeker het deel Eindhoven Noordwest. De drukte op de weg neemt daardoor toe, en de sociale verkeersveiligheid komen in het geding. Lees hier meer!

Sjees mee!

Maak van elke fietsrit een feestje met de Sjees-app! Als jij graag op de pedalen staat of meer wil gaan fietsen, dan mag deze app niet ontbreken op jouw smartphone. Met de Sjees-app word je beloond voor de fietskilometers die je maakt. Naast deze individuele uitdagingen hebben we ook nog speciale uitdagingen voor werkgevers en groepen. Dit wordt op maat ingericht met doelstellingen en beloningen naar keuze. Meer informatie of interesse? fiets@brainportbereikbaar.nl. 

Samenwerken?
Tof! Neem contact met ons op!

Wil jij Brainport bereikbaar houden? Doe met ons mee. We gaan graag met je in gesprek. Om te werken aan kansen, innovaties en oplossingen. Want dat kunnen we alleen samen. Neem contact met ons op via info@brainportbereikbaar.nl.

Lees meer
nl_NLNederlands