Group
Vrouw stapt in auto
Mobiliteitsbeleid

Kosteloos advies op maat

Als het gaat om mobiliteit kun je als werkgever met verschillende maatregelen aan de slag. Maar welke? Dat is natuurlijk afhankelijk van je organisatiedoelstellingen. Wil je jouw medewerkers stimuleren om vaker op de fiets te komen of zet je juist in op thuiswerken? Moet er iets gebeuren met het parkeerbeleid van jouw organisatie of is verkeersveiligheid een punt van discussie? Kortom: met welk onderwerp wil jij direct aan de slag binnen jouw organisatie? Brabant Mobiliteitsnetwerk (BMN) wijst je de weg en geeft je tips & trics waarmee je het makkelijkst en/of het meeste resultaat boekt.

www.brabantmobiliteitsnetwerk.nl

Op de website van BMN vind je als werkgever veel informatie. Denk aan zes slimme maatregelen voor als je een andere weg in wil slaan met je wagenpark. Of vijf oplossingsrichtingen voor als je het niet meer zo vanzelfsprekend vindt om iedere medewerker een gratis parkeerplaats bij de werklocatie te bieden. Omdat ieder thema om specifieke kennis vraagt, vind je op de website van BMN de contactgegevens van specialisten rondom thema’s zoals ov, reiskostenvergoeding en verkeersveiligheid.

Samen sterker

BMN adviseert al bijna tien jaar werkgevers over hun mobiliteitsbeleid. In de Brainportregio werken de communitymanagers van BMN samen met de mobiliteitsmakelaars van Brainport Bereikbaar. Wie precies welke pet op heeft? Dat doet er eigenlijk niet toe want samen staan we sterker. En helpen we jou als werkgever op weg!

nl_NLNederlands