Group
Deelauto openen met smartphone openen
Deelvervoer

MaaS Pilot: meld je aan!

Een e-bike of elektrische auto die jouw werknemers elk moment van de dag kunnen gebruiken. Om naar een klant te gaan. Of naar een vergadering buiten de deur. Zo kunnen ze met het ov of de fiets van en naar hun werk. Dat is duurzaam én houdt jouw locaties beter bereikbaar. Doe je mee met onze pilot?

Waarom deze pilot?

Brainport Bereikbaar zoekt bedrijven die – alleen, met de buren óf het bedrijventerrein – in 2023 willen meedoen aan een MaaS-pilot (Mobility as a Service). Het doel? Zorgen dat er meer werknemers voor hun woon-werkverkeer kiezen voor ov of fiets. Dat is nodig, want de Brainport-regio groeit letterlijk dicht. En ook jouw locaties moeten bereikbaar blijven.

Wat houdt het in?

Wij zetten volgend jaar samen met jou een pilot in voor zakelijk deelvervoer. Daarbij begeleiden en ontzorgen wij jullie volledig. Inclusief selectie van een aanbieder, advies over het deelvervoerpakket en een campagne om jouw werknemers te stimuleren gebruik te maken van het aanbod.

Samenwerken?
Tof! Neem contact met ons op!

Wil jij Brainport bereikbaar houden? Doe met ons mee. We gaan graag met je in gesprek. Om te werken aan kansen, innovaties en oplossingen. Want dat kunnen we alleen samen. Neem contact met ons op via info@brainportbereikbaar.nl.

Lees meer
nl_NLNederlands