Group
Twee reizigers in bus
Mobiliteitsbeleid

Hoe scoort jouw mobiliteitsbeleid?

Wil jij een aantrekkelijke werkgever blijven, je medewerkers vitaal houden, bereikbaar blijven of jullie CO2-uitstoot verminderen? Wat je belangrijkste ambities ook zijn: zet je mobiliteitsbeleid in om ze te helpen realiseren. Vul kosteloos onze Mobiliteitsindex in en je weet direct hoe jouw beleid ervoor staat vergeleken met andere werkgevers en branchegenoten. Wat kan beter, waar liggen je kansen?

Persoonlijk rapport

Direct na het invullen van de vragenlijst zie je in één oogopslag hoe jouw mobiliteitsbeleid scoort én hoe jouw beleid op dit moment bijdraagt aan het realiseren van je ambities. Ook krijg je een persoonlijk rapport met concrete adviezen, tips en handvatten, gebaseerd op jouw antwoorden en voorkeuren. Hiermee kun je morgen al beginnen!

Aan de slag!

Het invullen van de vragenlijst kost je ongeveer een kwartier, afhankelijk van je kennis van jullie huidige mobiliteitsregelingen. Je beantwoordt vragen over je bedrijfsambities en je beleid op verschillende onderwerpen als thuiswerken, fietsen, wagenpark en ov.

Heb je liever wat hulp? De collega’s van Brabant Mobiliteitsnetwerk helpen je graag om je score te verbeteren! Kosteloos, net als het gebruik van de Mobiliteitsindex.

Samenwerken?
Tof! Neem contact met ons op!

Wil jij Brainport bereikbaar houden? Doe met ons mee. We gaan graag met je in gesprek. Om te werken aan kansen, innovaties en oplossingen. Want dat kunnen we alleen samen. Neem contact met ons op via info@brainportbereikbaar.nl.

Lees meer
nl_NLNederlands