Group
Drie fietsen op een rij
De Run, E-bike

Probeerpoule met e-bikes voor jouw bedrijf

Goedkoper, gezonder, duurzaam en verrassend snel. Op een e-bike naar het werk is een perfecte mobiliteitsoplossing. Zeker in onze steeds drukkere Brainportregio. 15 tot 20 kilometer afstand is prima te doen met een e-bike. Op een speed pedelec kom je zelfs nog een stuk verder. Wil je jouw medewerkers verleiden om een keer de fiets naar het werk te pakken? Doe dan mee met de gratis e-bike probeeractie van Brainport Bereikbaar. Er komt dan tijdelijk een probeerpoule met e-bikes bij jouw bedrijf te staan. 

Fietsen is de slimste optie!

Met de e-bike probeeractie wil Brainport Bereikbaar forenzen die binnen 20 kilometer van het werk wonen, verleiden een keer de fiets naar het werk te pakken. Als werkgever kun je daarom nu een gratis e-bike probeeractie aanvragen en jouw medewerkers het een week lang laten uitproberen. Zo ervaren zij gelijk de voordelen van het fietsen naar het werk. En hopelijk gaan ze dat dan in de toekomst veel vaker doen!

Brainport Bereikbaar

De e-bike probeeractie is een initiatief van Brainport Bereikbaar in samenwerking met Ons Brabant Fietst en gefaciliteerd door De Boom en het Meer.

Samenwerken?
Tof! Neem contact met ons op!

Wil jij Brainport bereikbaar houden? Doe met ons mee. We gaan graag met je in gesprek. Om te werken aan kansen, innovaties en oplossingen. Want dat kunnen we alleen samen. Neem contact met ons op via info@brainportbereikbaar.nl.

Lees meer
nl_NLNederlands