Group

E-bike probeeractie

E-bike probeeractie

Wat is het?
Met de e-bike probeeractie willen we medewerkers verleiden om vaker met de fiets naar het werk te komen. De e-bike is een goed en reëel vervoersmiddel voor medewerkers die tot 15 à 20 kilometer van het werk wonen. Denk bijvoorbeeld aan mensen, die gezondheid belangrijk vinden en de auto best vaker willen laten staan, maar nog geen goed alternatief hebben gevonden. Of collega’s die overwegen om een e-bike aan te schaffen. Deze actie is mogelijk gemaakt door Brainport Bereikbaar.

Wat kost het?
Niets. Als bedrijf kun je een e-bike probeeractie aanvragen, waarmee jouw werknemers een e-bike, speed pedelec of bakfiets een week gratis kunnen uitproberen in het woon-werkverkeer. Zo ervaren zij de voordelen van het fietsen naar het werk. Mogelijk krijgt fietsen naar het werk zelfs een structureel karakter. Een actie organiseren we bij voldoende belangstelling.

Meedoen?
Wil jij een e-bike probeeractie? Laat het ons weten.

Samenwerken?
Tof! Neem contact met ons op!

Wil jij Brainport bereikbaar houden? Doe met ons mee. We gaan graag met je in gesprek. Om te werken aan kansen, innovaties en oplossingen. Want dat kunnen we alleen samen. Neem contact met ons op via info@brainportbereikbaar.nl.

Lees meer
nl_NLNederlands