Group

NS Go

NS Go

Wat is het?
NS Go is dé totaaloplossing voor de dagelijkse mobiliteit van je medewerkers. Het is een mobiliteitsplatform op maat, dat past bij jouw mobiliteitsbeleid. Het geeft je een overzichtelijk platform waarop je medewerkers vanuit de NS-app al hun reizen kunnen beheren. En met NS Go maak je al werkgever ook makkelijk een koppeling met je HR-, payroll- en finance-systemen waardoor je je administratie vereenvoudigt. Bovendien heb je inzicht in het reisgedrag en de CO2-uitstoot van je medewerkers en kun je sturen op duurzame mobiliteit. Met bijbehorend persoonlijk advies helpen we je een duurzame verandering te maken naar een nieuw mobiliteitsbeleid. Met oplossingen die aansluiten bij het beleid van je organisatie en het reisgedrag van de medewerkers. Je bent hierbij, zowel als werkgever als werknemer, flexibel in mobiliteitskeuze.

Wat kost het?
Voor NS Go zijn er implementatiekosten en gebruikerskosten. Die hangen af van de grootte van de organisatie en de mate van personalisatie in het platform.

Meer weten?
Wil je meer weten over NS Go? Kijk op ns.nl/ns-go of laat het ons weten.

Samenwerken?
Tof! Neem contact met ons op!

Wil jij Brainport bereikbaar houden? Doe met ons mee. We gaan graag met je in gesprek. Om te werken aan kansen, innovaties en oplossingen. Want dat kunnen we alleen samen. Neem contact met ons op via info@brainportbereikbaar.nl.

Lees meer
nl_NLNederlands