Group
Samen Werken aan een Gastvrij en Duurzaam Bereikbare Binnenstad in Eindhoven

Gastvrij en Duurzaam Bereikbaar

Eindhoven, de stad waar innovatie, design, gastvrijheid en duurzame bereikbaarheid samenkomen. 

Als ondernemer in deze groeiende metropool speel je een cruciale rol in het verbeteren van de bereikbaarheid van de binnenstad. Daarom zijn diverse binnenstadspartners verbonden aan de krachtige Binnenstadsdeal 2022-2024, een initiatief dat de dynamiek van onze stad verder zal verrijken. 

De Binnenstadsdeal 2022-2024 heeft als belangrijkste mobiliteitsdoelstelling de bevordering van een leefbare binnenstad, met meer ruimte in het stadscentrum door het actief stimuleren van alternatieve vervoersmiddelen ten opzichte van de auto.

Of je nu een horecazaak, winkel, theater of andere onderneming hebt, het aantrekken van bezoekers en reizigers naar de binnenstad is essentieel voor het succes van jouw zaak. Door slimme keuzes te maken rondom mobiliteit kunnen we samen zorgen voor een levendige en bloeiende binnenstad.

Brainport Bereikbaar biedt een toolkit aan om ondernemers van de binnenstad te ondersteunen bij het verbeteren van de bereikbaarheid van hun bedrijf. Door samen te werken met dit initiatief, krijg je toegang tot waardevolle middelen en ondersteuning om bezoekers naar jouw locatie te trekken.

Wil je als een van de eerste op de hoogte zijn van wijzigingen in de bereikbaarheid van de stad of interessante cases die je als voorbeeld kan nemen voor eigen bereikbaarheidsacties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.  

Samen kunnen we ervoor zorgen dat de binnenstad van Eindhoven voor iedereen toegankelijk is en blijft! 

nl_NLNederlands