Group
Reisgedrag

Gratis parkeren op P+R Genneper Parken tijdens de feestdagen

Gepubliceerd op 3 december 2023

De gemeente Eindhoven en Brainport Bereikbaar verwelkomen de feestdagen met een sprankelend geschenk voor iedereen die tot en met 24 december op de P+R Genneper Parken parkeert: GRATIS parkeren! Deze aanbieding biedt bezoekers de mogelijkheid om kosteloos gebruik te maken van de faciliteiten van de P+R, gelegen nabij hotel Van der Valk. Van daaruit kunnen ze gemakkelijk en comfortabel reizen naar het bruisende centrum van Eindhoven met de bus, deelscooter of e-bike.

Monique Esselbrugge, wethouder mobiliteit en binnenstad: “Met deze actie willen we bezoekers uit de regio een aangename reis naar het centrum van Eindhoven bieden. Een gastvrije start van een bezoek aan onze ondernemers in de binnenstad.” Mick Walvisch van Brainport Bereikbaar vult aan: “We bieden mensen niet alleen financieel voordeel, maar ook de kans om de drukte en spanningen van de feestelijke decembermaand te ontlopen.”

Brainport Bereikbaar, gericht op het verbeteren van de bereikbaarheid in de Brainportregio, heeft deze actie georganiseerd in samenwerking met de gemeente Eindhoven. Het enige wat bezoekers betalen is een klein bedrag voor het vervolgvervoer naar het centrum. Voor 50 cent pak je vanaf de P+R al de bus naar het centrum, een flinke besparing! “Bovendien maakt iedereen die op deze locatie parkeert kans op een waardebon ter waarde van 50 euro,” legt Walvisch uit.

Voor meer informatie over de voorwaarden van deze actie en verdere details, bezoek slimparkereneindhoven.nl.

Samenwerken?
Tof! Neem contact met ons op!

Wil jij Brainport bereikbaar houden? Doe met ons mee. We gaan graag met je in gesprek. Om te werken aan kansen, innovaties en oplossingen. Want dat kunnen we alleen samen. Neem contact met ons op via info@brainportbereikbaar.nl.

Lees meer
nl_NLNederlands