Group
Man wacht op bus

K&k-mobiliteits- pakketten voor jouw gemeente

Man wacht op bus

Als kleine of middelgrote gemeente heb je je handen al snel vol aan de reguliere mobiliteitsuitdagingen. Gemert-Bakel laat zien dat je toch ook kunt vernieuwen en experimenteren. Ze pakten met Brainport Bereikbaar liefst vier vernieuwende projecten op. Het resultaat mag er zijn! We vertellen je erover op 13 juni. Komen we binnenkort ook bij jou?

  • Datum: donderdag 13 juni
  • Locatie: gemeentehuis Gemert-Bakel in Gemert
  • Tijd: 14.30 – 17.00 uur
  • Voor wie: wethouders en mobiliteitsmedewerkers kleine en middelgrote gemeenten in Zuidoost-Brabant.

Hier een leuke quote met foto opnemen van wethouder Hanneke Coppens, die haar collega’s uitnodigt om erbij te zijn.

14.30 – 14.45 uur: Inloop
14.45 – 15.05 uur: FIETS – Hoe stimuleer je medewerkers, inwoners en bedrijven om de elektrische fiets naar het werk te pakken? Laat het ze ervaren! In Gemert plaatsen we de e-bike probeerpoule van Brainport Bereikbaar. Er moesten al snel meer fietsen bij…
15.05 – 15.25 uur: GEDRAG – Heb je al weleens een gedragsinterventie overwogen? In Gemert-Bakel kregen we er maar liefst 14% van de forenzen mee van de weg. We organiseerden een gezellige thuiswerkdag in de dorpen. Na de zomer starten we met nieuwe interventies! Ook bij jou?
15.25 – 15.45 uur: MAAS – Deelvervoer dat je makkelijk kunt gebruiken met een app. Dat is simpel gezegd Mobility as a Service. In Gemert-Bakel starten we met een kleinschalig project voor 3 jaar, mét groeimogelijkheden. Beschikbaar voor iedereen in de gemeente.
15.45 – 16.30 uur: HUBS – Een netwerk van hubs kan de mobiliteit in de regio drastisch verbeteren. Maar hoe werkt dat eigenlijk? Ervaar het in jouw gemeente met een tijdelijke pop-up hub. Op 13 juni staat hij in Gemert-Bakel. Laten we samen een kijkje nemen.
16.30 – 17.00 uur: Netwerkborrel
Samenwerken?
Tof! Neem contact met ons op!

Wil jij Brainport bereikbaar houden? Doe met ons mee. We gaan graag met je in gesprek. Om te werken aan kansen, innovaties en oplossingen. Want dat kunnen we alleen samen. Neem contact met ons op via info@brainportbereikbaar.nl.

Lees meer
nl_NLNederlands