Slimmer naar je werk met de e-bike probeeractie

Goedkoper, gezonder, duurzaam en verrassend snel. Op een e-bike naar je werk is een perfecte mobiliteitsoplossing. Zeker in onze steeds drukkere Brainportregio. 15-20 kilometer afstand is prima te doen met een e-bike en op een speed pedelec kom je zelfs nog een stuk verder. Om dat te stimuleren biedt Brainport Bereikbaar een gratis e-bike probeeractie aan.

DIRECT NAAR DE ACTIEPAGINA

Ophalen bij de fietsenwinkel

De fiets is misschien wel de ideale oplossing om op je werk te komen. Zeker in de Brainportregio waar het steeds drukker op de weg wordt. Voor particulieren en werkgevers zet Brainport Bereikbaar daarom een gratis probeeractie in. Particulieren kunnen zich eenvoudig aanmelden via ebikeproberen.nl. Wie meedoet kan een week lang gratis een e-bike, speed pedelec of elektrische bakfiets uitproberen. Ophalen kan bij de lokale fietsenwinkel. Er doen al fietsenwinkels mee in Best, Eindhoven, Geldrop, Hapert, Helmond, Lieshout, Nuenen, Oirschot en Reusel.

Of meedoen via je werkgever

Voor werkgevers die hun medewerkers extra willen stimuleren om de fiets te pakken, zijn er speciale werkgeverspoules. Die zorgen ervoor dat werknemers een fiets kunnen ophalen en inleveren op het werk. Aanmelden kan via fiets@brainportbereikbaar.nl.

Brainport Bereikbaar

De e-bike probeeractie is een initiatief van Brainport Bereikbaar, in samenwerking met Ons Brabant Fietst en gefaciliteerd door De Boom en het Meer. Brainport Bereikbaar faciliteert en stimuleert mobiliteitsoplossingen die beter, sneller, schoner en gezonder zijn. Zoals de fiets. Geen beloftes voor de toekomst maar resultaat op straat. We betrekken reizigers, werkgevers, onderwijsinstellingen en de logistieke sector. We werken samen met 21 gemeenten in Zuidoost-Brabant en doen dit in opdracht van SmartwayZ.NL en ZO Slim Bereikbaar. Samen betalen zij de kosten voor de actie.

Een filevrije Brainportregio, dat is ons doel. En dat doen we door slimme reisoplossingen te combineren.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld je aan, dan ben je er als eerste bij.

Contact

Stadhuisplein 1
Postbus 90150
5600 RB Eindhoven
Nederland

info@brainportbereikbaar.nl

Privacyverklaring
De gemeente Eindhoven is de verwerkingsverantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens door Brainport Bereikbaar. Via deze link vind je de privacyverklaring van de gemeente Eindhoven.