Group

Jouw duurzame reisoptie naar Eindhoven Airport

Nieuw: BusinessLines Airport regio!

Snel en efficiënt naar Eindhoven Airport reizen? Wij werken aan een nieuwe, duurzame vervoersoptie: de BusinessLines Airport! Deze innovatieve vervoersdienst komt er speciaal voor werknemers in de Brainportregio. Dus reizen jij en je collega’s regelmatig naar Eindhoven Airport? Dan is deze dienst misschien wel de oplossing voor jou. Help je ons om de BusinessLines Airport zo goed mogelijk in te zetten? 

Woon je niet op fietsafstand van Eindhoven Airport en heb je geen goede ov-opties? Dan kun je in de toekomst toch in veel gevallen de auto laten staan. Met de BussinessLines Airport willen we namelijk een rechtstreekse, comfortabele en duurzame manier van reizen bieden. Dit collectieve busvervoer rijdt op drukke routes en piekuren rechtstreeks naar en van bedrijventerreinen in de Brainportregio. De bussen hebben minimale stops onderweg. Op bepaalde routes rijden de BusinessLines straks zelfs over de vluchtstrook om files te vermijden. 

Voordelen van de BusinessLines Airport

  • Je hebt geen auto nodig
  • Je komt uitgerust aan op je werk en thuis
  • Geen stress bij het vinden van een parkeerplek
  • Je draagt bij aan een duurzamere werk- en
    leefomgeving op Eindhoven Airport
  • Er is een thuiskomgarantie

Doe mee en geef je mening! 

Wil jij binnenkort genieten van de BussinessLine Airport? Help ons om BusinessLines Airport nog beter te maken door je antwoorden op de vragen in te vullen. Jouw feedback is van grote waarde en helpt ons om een vervoersdienst te creëren die perfect aansluit op jouw behoeften. 

 

BussinessLine Airport is een samenwerking tussen Eindhoven Airport en Brainport Bereikbaar. 

nl_NLNederlands