Group

Hé, leuk dat je bij onze Pop-up Hub staat!

Deze container zal je de komende tijd vaker terugzien in de Brainportregio. Samen experimenteren we met deelmobiliteit: samen rijden, de ‘last mile’ op de deelfiets of met de deelscooter naar de bus of trein. Zo zijn we benieuwd wat jij als reiziger, organisatie of gemeente nodig hebt om makkelijker en duurzamer van A naar B te kunnen gaan! Op deze pagina ontdek je meer over onze verschillende slimme reisoplossingen. Wil je met ons in gesprek? Bel of mail Jacco: 06 38782098, Jacco.Philippo@brainportreachbaar.nl.

De Pop-up Hub is een samenwerking tussen gemeenten, werkgevers en Brainport Bereikbaar. Eén van de mobiliteitsoplossingen die we faciliteren en stimuleren. Met als doel een optimale doorstroming en bereikbaarheid van de Brainportregio. We gaan voor resultaat op straat. Reis je mee?

Maak van elke fietsrit een feestje met de Sjees-app! Download de app en ga uitdagingen aan. Beschikbaar voor zowel Apple als Android. Let’s go!

Hoe ben jij naar de DDW gereisd?

Ook zijn we heel benieuwd hoe jij naar de DDW bent gereisd. Vul deze korte vragenlijst in en scoor een energybar bij onze Pop-up Hub op het Ketelhuisplein!

en_GBEnglish (UK)