Group

BMN draagt het laatste stokje over aan Brainport Bereikbaar

Gepubliceerd op 29 maart 2024

Vanaf nu is Brainport Bereikbaar het aanspreekpunt voor alle mobiliteitsuitdagingen van jouw organisatie in Zuidoost-Brabant. Eerder werkten we samen met Brabant Mobiliteitsnetwerk (BMN), maar die stopt eind maart in de Brainportregio. In de afgelopen maanden is alles warm overgedragen en voert Brainport Bereikbaar al projecten uit. 

Aan de slag met slimme mobiliteit

Je kunt bij Brainport Bereikbaar terecht met je (lopende) mobiliteitsvraagstukken. Want aan de slag gaan met slimme mobiliteit is altijd een goed idee. Omdat je een aantrekkelijke werkgever wil zijn met flexibele reisopties voor vitale medewerkers. Omdat je wil verduurzamen en de CO2-uitstoot van jouw organisatie wil verminderen. Of omdat je jouw bedrijfslocaties in de groeiende regio beter bereikbaar wil maken. Mobiliteit is maatwerk en daarom denken we graag met je mee. Samen zoomen we in op de huidige situatie, ambities, behoeften en kansen. Met concrete verbeteringen als doel.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Bekijk ons programma. 

Wat gaat BMN doen?

BMN blijft wel actief in Noordoost-Brabant en West-Brabant. Dus zit jouw organisatie in deze regio? Dan kun je voor mobiliteitsvraagstukken bij hen terecht. Daarnaast organiseren zij in 2024 nog een aantal activiteiten waaronder diverse webinars.

Samenwerken?
Tof! Neem contact met ons op!

Wil jij Brainport bereikbaar houden? Doe met ons mee. We gaan graag met je in gesprek. Om te werken aan kansen, innovaties en oplossingen. Want dat kunnen we alleen samen. Neem contact met ons op via info@brainportbereikbaar.nl.

Lees meer
nl_NLNederlands