Group
PSV stadion
Slim en innovatief

Met PSV Direct snel, slim en duurzaam naar de wedstrijd

Gepubliceerd op 8 augustus 2023

Vanaf 12 augustus 2023 rijdt de PSV Direct! Daarmee kun je vanuit Asten en Eersel met een touringcar naar wedstrijden in het Philips Stadion. Zonder tussenstops en zonder gedoe met parkeren en files. Je wordt voor de deur afgezet en de bus brengt je ook weer terug. Slim, makkelijk én duurzaam. Het enige wat je nodig hebt is een wedstrijdticket als bewijs. De eerste maanden betaal je een aantrekkelijke introductieprijs.

PSV ontwikkelde samen met Brainport Bereikbaar deze slimme mobiliteitsoplossing die start als pilot. Minimaal 10 thuiswedstrijden monitoren we de aantallen gebruikers en de ervaringen. Als de pilot goed uitpakt en veel fans er blij van worden, komen er misschien nieuwe routes bij. Zodat steeds meer fans slim en duurzaam naar het stadion kunnen reizen. We houden je van de ervaringen op de hoogte!

Zelf met PSV Direct naar de wedstrijd? Meer weten? Kijk op PSV Kaartverkoop | PSV Direct.

 

Samenwerken?
Tof! Neem contact met ons op!

Wil jij Brainport bereikbaar houden? Doe met ons mee. We gaan graag met je in gesprek. Om te werken aan kansen, innovaties en oplossingen. Want dat kunnen we alleen samen. Neem contact met ons op via info@brainportbereikbaar.nl.

Lees meer
nl_NLNederlands