Group
Data waarop de BusinessLine routes zijn gebaseerd
Reisgedrag, Slim en innovatief

Van data naar BusinessLine

Gepubliceerd op 26 juli 2022

Snel, duurzaam en comfortabel reizen: het kan met BusinessLines. Deze bussen brengen werknemers vanuit de regio naar grotere bedrijventerreinen in en rond Eindhoven. Extra aantrekkelijk: op sommige stukken rijdt de BusinessLine over de busbaan en vluchtstrook. Lángs files dus. Daarnaast zijn het directe routes met weinig stops en zonder overstap. De afgelopen maanden is er volop mee getest. En daarmee hebben we nu de drempels en drijfveren, succesfactoren en voordelen voor reizigers in beeld. Hét vertrekpunt voor een grootschaliger uitrol dit najaar.

Uitkomsten in een oogopslag

Wat trekt iemand over de streep om de auto te laten staan en in de bus te stappen? We bekeken het samen met een groep toekomstige gebruikers tijdens kleinschalige proefritten. Naast het uitvoeren van een vooronderzoek en enquêtes, brachten we ook customer journeys in beeld. Benieuwd naar de uitkomsten? We hebben ze samengevat in een factsheet “Van data naar BusinessLine. Download hieronder .

Samenwerken?
Tof! Neem contact met ons op!

Wil jij Brainport bereikbaar houden? Doe met ons mee. We gaan graag met je in gesprek. Om te werken aan kansen, innovaties en oplossingen. Want dat kunnen we alleen samen. Neem contact met ons op via info@brainportbereikbaar.nl.

Lees meer
nl_NLNederlands