Group

Opstap voor de aftrap. PSV Direct rijdt nu ook vanuit Bladel en Someren

Gepubliceerd op 9 april 2024

Vanaf 13 april 2024 rijdt de PSV Direct bus rechtstreeks vanuit Bladel en Someren naar wedstrijden in het Philips Stadion. Wegens belangstelling zijn er twee extra opstaphaltes gerealiseerd om seizoenkaarthouders vanuit deze dorpen te vervoeren. Rechtstreeks, zonder gedoe met parkeren en je wordt voor de deur afgezet en weer teruggebracht. Slim, makkelijk én duurzaam. Dit is een gezamenlijk initiatief vanuit PSV en Brainport Bereikbaar.

Uitbreiding opstaphaltes

Bladel en Someren zijn toegevoegd aan de bestaande opstaphaltes Asten en Eersel. De locaties Asten en Eersel zijn sinds augustus 2023 gebruikt als pilot waarbij er minimaal 10 thuiswedstrijden de aantallen gebruikers en ervaringen gemonitord zijn. “We zien een mooie stijging de afgelopen wedstrijden in het aantal reizigers met PSV Direct. Dit en door de vele belangstelling uit de dorpen eromheen, hebben we besloten om de opstaphaltes uit te breiden. Zo hopen we dat steeds meer fans slim en duurzaam naar het stadion gaan reizen.” – Sjors van den Boogaart, Stadiondirecteur Philips Stadion.

PSV Direct

PSV Direct is een busverbinding vanuit de dorpen Asten, Bladel, Eersel en Someren naar het Philips Stadion. Je reist per touringcar in één keer naar het Philips Stadion. Na afloop van het duel brengt dezelfde bus je ook weer terug. Seizoenkaarthouders kunnen op de website van PSV het busticket kopen.

Zelf met PSV Direct naar de wedstrijd? Meer weten? Kijk op PSV Kaartverkoop | PSV Direct.

nl_NLNederlands