Group

Kentekenonderzoek gemeente Gemert-Bakel

In de gemeente Gemert-Bakel vinden vanaf half januari twee acties plaats om thuiswerken te stimuleren. Om inzicht te krijgen in het effect van deze acties, vindt er een kentekenonderzoek plaats. Zo krijgen we antwoord op de vraag: “Zorgen de acties voor een vermindering van het aantal auto’s op de weg?” Dit is een onderzoek in samenwerking met onderzoeks- en adviesbureau Duwtje en verkeersbureau Meetel.

Er worden twee camera’s geplaatst op de N607 in Bakel, vlak voor de rotonde Aarle-Rixtelseweg. En twee camera’s op de N272 in Gemert ter hoogte van Hectometerpaal 2,5. Eén camera legt het verkeer vast dat uit het dorp vertrekt en één camera het verkeer dat het dorp binnenrijdt. In totaal staan er dus vier camera’s.

In welke periode wordt er onderzoek gedaan?

De camera’s leggen het verkeer tijdens deze periodes vast:

  • Op de N272 vanaf 9 januari tot 30 januari
  • Op de N607 vanaf 9 januari tot 10 februari

Hoe zit het met mijn privacy?

De camera’s registeren alleen de kentekens van auto’s. Deze kentekens worden omgezet in een anoniem nummer zodat de privacy gewaarborgd blijft. Er wordt dus geen privacygevoelige informatie gebruikt voor het onderzoek en er worden ook geen opnames gemaakt van personen.

Meer vragen?

Neem contact op met Joyce Croonen: joyce@duwtje.com.

Samenwerken?
Tof! Neem contact met ons op!

Wil jij Brainport bereikbaar houden? Doe met ons mee. We gaan graag met je in gesprek. Om te werken aan kansen, innovaties en oplossingen. Want dat kunnen we alleen samen. Neem contact met ons op via info@brainportbereikbaar.nl.

Lees meer
nl_NLNederlands