Group
Fietsen

Sjees mee met de fietsapp en win prijzen!

Daag je team uit met een FietsChallenge!

Fietsen is goed voor je lichaam én je brein! Gun jij je collega’s meer energie en een fris gevoel in hun hoofd? En wil je tegelijkertijd het teamgevoel stimuleren? Organiseer een (gratis) FietsChallenge! Daarmee beloon je medewerkers voor elke gereden fietskilometer. Wie fietst het meest? De handige Sjees-app houdt de score bij.

Maak van elke fietsrit een feestje met de Sjees-app! Als jij graag op de pedalen staat of meer wil gaan fietsen, dan mag deze app niet ontbreken op jouw smartphone. Met de Sjees-app word je beloond voor de fietskilometers die je maakt. Je scoort punten voor elke fietskilometer en spaart daarmee voor leuke prijzen. Hoe meer je fietst, hoe meer punten je verzamelt en hoe groter de kans dat jij als prijswinnaar uit de bus komt. En als je ook nog eens deelneemt aan de uitdagende opdrachten en challenges, verdien je extra bonuspunten én badges.

Moet je daar dan iets voor doen behalve trappen? Nee hoor, de app registreert automatisch je fietskilometers en telt jouw punten bij elkaar op. Dus waar wacht je nog op? Fiets mee en laat je belonen voor je inspanningen.

Download de app!

Download nu de app en maak van elke fietsrit een kans om te scoren! Beschikbaar voor zowel Apple als Android. Let’s go!

nl_NLNederlands