Group
DOWNLOAD DE APP EN WORD BELOOND VOOR ELKE FIETSKILOMETER.

Sjees mee

Over de app

Maak van elke fietsrit een feestje met de Sjees-app! Als jij graag op de pedalen staat of meer wil gaan fietsen, dan mag deze app niet ontbreken op jouw smartphone. Met de Sjees-app word je beloond voor de fietskilometers die je maakt. Je scoort punten voor elke fietskilometer en spaart daarmee voor leuke prijzen. Hoe meer je fietst, hoe meer punten je verzamelt en hoe groter de kans dat jij als prijswinnaar uit de bus komt. En als je ook nog eens deelneemt aan de uitdagende opdrachten en challenges, verdien je extra bonuspunten én badges.

Moet je daar dan iets voor doen behalve trappen? Nee hoor, de app registreert automatisch je fietskilometers en telt jouw punten bij elkaar op. Dus waar wacht je nog op? Fiets mee en laat je belonen voor je inspanningen. Download nu de app en maak van elke fietsrit een kans om te scoren! Beschikbaar voor zowel Apple als Android. Let’s go!

Dus stap op die fiets en scoor!

Groepsuitdagingen en uitdagingen voor bedrijven

Naast deze individuele uitdagingen hebben we ook nog speciale uitdagingen voor werkgevers en groepen. Dit wordt op maat ingericht met doelstellingen en beloningen naar keuze. Meer informatie of interesse? fiets@brainportbereikbaar.nl. 

Dankzij de Sjees-app spring ik bijna elke dag op de fiets!

Samenwerken?
Tof! Neem contact met ons op!

Wil jij Brainport bereikbaar houden? Doe met ons mee. We gaan graag met je in gesprek. Om te werken aan kansen, innovaties en oplossingen. Want dat kunnen we alleen samen. Neem contact met ons op via info@brainportbereikbaar.nl.

Lees meer
nl_NLNederlands