Group
DOWNLOAD DE APP EN WORD BELOOND VOOR ELKE FIETSKILOMETER.

Sjees mee

Maak van elke fietsrit een feestje met de Sjees-app! Als jij graag op de pedalen staat of meer wil gaan fietsen, dan mag deze app niet ontbreken op jouw smartphone. Met de Sjees-app word je beloond voor de fietskilometers die je maakt. Je scoort punten voor elke fietskilometer en spaart daarmee voor leuke prijzen. Hoe meer je fietst, hoe meer punten je verzamelt en hoe groter de kans dat jij als prijswinnaar uit de bus komt. En als je ook nog eens deelneemt aan de uitdagende opdrachten en challenges, verdien je extra bonuspunten én badges.

Moet je daar dan iets voor doen behalve trappen? Nee hoor, de app registreert automatisch je fietskilometers en telt jouw punten bij elkaar op.  Dus waar wacht je nog op? Fiets mee en laat je belonen voor je inspanningen. Download nu de app en maak van elke fietsrit een kans om te scoren! Beschikbaar voor zowel Apple als Android. Let’s go!

Uitdagingen

Regelmatig de fiets pakken wordt nu beloond! Met de Sjees-app op je smartphone ontvang je punten voor al je fietskilometers. De app kent een aantal leuke uitdagingen:
Sjees & Scoor
Voor deze uitdaging hoef je niets te doen. Je scoort punten per fietskilometer. Deze punten kun je inleveren voor een lot van onze Sjees-loterij. Per kwartaal verloten we mooie prijzen. Winnaars krijgen automatisch bericht.
En dat is niet alles! Per gefietste kilometer ontvang je niet alleen een punt, je komt ook dichter bij het ultieme doel: de Gouden Sjees-badge! Je krijgt deze digitale badge als je in totaal 1.000 kilometer hebt gefietst. Onder alle deelnemers die de 1.000 kilometer hebben bereikt, wordt een aanvullende prijs verloot. Tussentijds staan er natuurlijk ook badges voor je klaar en scoor je extra bonuspunten voor de Sjees-loterij bij het bereiken van een bepaald aantal kilometers.

Dus stap op die fiets en scoor!

Fiets-iconen
Lekker in de buitenlucht genieten van prachtige iconen in onze regio? De Brainportregio heeft ontzettend veel prachtige fietsroutes en iconische plekken om met de fiets te ontdekken. Wist je niet eens dat we iconen hadden, dan is er al helemáál een reden om deel te nemen.
We hebben om te beginnen alvast 10 bijzondere fietsiconen voor je klaarstaan en dat aantal wordt in de loop van het jaar steeds groter. Weten welke het zijn? Klik hier voor een overzicht. Voor ieder icoon waar je langs, overheen of onderdoor fietst, ontvang je een SJEES-badge. Extra leuk: per badge scoor je extra bonuspunten voor de Sjees-loterij. Verzamel jij ze allemaal? Kortom, stap op de fiets, sjees voorbij de fiets-iconen van de Brainportregio en scoor badges en bonuspunten.
Groepsuitdagingen en uitdagingen voor bedrijven
Naast deze individuele uitdagingen hebben we ook nog speciale uitdagingen voor werkgevers en groepen. Dit wordt op maat ingericht met doelstellingen en beloningen naar keuze. Meer informatie of interesse? fiets@brainportbereikbaar.nl

Dankzij de Sjees-app spring ik bijna elke dag op de fiets!

Over de Sjees-app

De Sjees-app is er voor alle inwoners en reizigers in de Brainportregio. Een handige, gratis app die jou helpt en uitdaagt om vaker de fiets te pakken en daarmee slimmer en duurzamer te reizen. Voor iedere fietskilometer spaar je punten en kom je in aanmerking voor leuke prijzen, kortingen, goodies of lever je een bijdrage aan het goede doel. Download de app, maak een account aan en stap op de pedalen.

Support

Heb je tips of vragen over het gebruik van de Sjees-app? Ondervind je problemen met het gebruik van de app of de registratie van je ritten? Bekijk dan eerst de antwoorden op Veelvoorkomende vragen Sjees-app. Kom je er niet uit? Neem dan direct contact op met onze supportdesk: support@sjees-app.nl. We helpen jou graag en proberen altijd binnen één werkdag te reageren.

Privacy en voorwaarden Sjees-app

Om gebruik te kunnen maken van Sjees-app dien je bij registratie akkoord te gaan met de gebruiksvoorwaarden. Hierin staat beschreven hoe je de diensten van de Sjees-app kunt gebruiken.

Lees hier de gebruiksvoorwaarden in het Nederlands of in het Engels.

Om de Sjees-app goed te kunnen gebruiken verzamelen en verwerken wij bovendien persoonsgegevens. De Sjees-app werkt met een zogenoemde “opt in”, waarbij je op vrijwillige basis toestemming geeft voor het verwerken van jouw persoonsgegevens en verplaatsingsdata. Deze verwerking vindt plaats door Mobidot B.V., eigenaar en beheerder van de Sjees-app. Zij doen dit een veilige, afgeschermde manier en volgens de meest recente privacyregelgeving (AVG).

Lees hier onze volledige privacyverklaring in het Nederlands of in het Engels.

Samenwerken?
Tof! Neem contact met ons op!

Wil jij Brainport bereikbaar houden? Doe met ons mee. We gaan graag met je in gesprek. Om te werken aan kansen, innovaties en oplossingen. Want dat kunnen we alleen samen. Neem contact met ons op via info@brainportbereikbaar.nl.

Lees meer