Group

Bijeenkomst in Gemert-Bakel

Vier praktijkcases die ook in jouw gemeente uitgerold kunnen worden

Speciaal voor wethouders én mobiliteitsmedewerkers van kleine en middelgrote gemeenten in Zuidoost-Brabant. Kom vooral samen naar de bijeenkomst!
Als kleine of middelgrote gemeente heb je je handen al snel vol aan de reguliere mobiliteitsuitdagingen. Gemert-Bakel laat zien dat je toch kunt vernieuwen en experimenteren. Zij gingen met Brainport Bereikbaar aan de slag met maar liefst vier vernieuwende projecten. Het resultaat mag er zijn! Op 29 juni lichten we de cases uit Gemert-Bakel graag aan je toe. Komen we binnenkort ook bij jou?

Wethouder Hanneke Coppens

‘Ook in Gemert-Bakel vinden wij nieuwe vormen van mobiliteit belangrijk om onder de aandacht te brengen. Als plattelandsgemeente willen we dat inwoners en bezoekers zich snel en gezond kunnen bewegen in de regio. Ik hoop je te ontmoeten op 29 juni om ervaringen uit te wisselen en elkaar te inspireren.’

Praktische informatie

 • Datum: Donderdag 29 juni
 • Locatie: Gemeentehuis Gemert-Bakel in Gemert
 • Tijd: 13.30 – 16.00 uur

Programma

 • 13.30 – 13.45 uur: Inloop
 • 13.45 – 14.05 uur: FIETS
  Hoe stimuleer je medewerkers, inwoners en bedrijven om de elektrische fiets naar het werk te pakken? Door het ze te laten ervaren! In Gemert plaatsen we de e-bike probeerpoule van Brainport Bereikbaar. Er moesten al snel meer fietsen bij!
 • 14.05 – 14.25 uur: GEDRAG
  Heb je al weleens een gedragsinterventie overwogen? In Gemert-Bakel kregen we er maar liefst 14% van de forenzen mee van de weg. We organiseerden een gezellige thuiswerkdag in de dorpen. Na de zomer starten we met nieuwe interventies! Ook bij jou?
 • 14.25 – 14.45 uur: MAAS
  Verschillende vormen van vervoer die je makkelijk kunt gebruiken met een app. Dat is simpel gezegd Mobility as a Service. In Gemert-Bakel starten we met een kleinschalig project voor 3 jaar, mét groeimogelijkheden. Beschikbaar voor iedereen in de gemeente.
 • 14.45 – 15.30 uur: HUBS
  Een netwerk van hubs kan de mobiliteit in de regio drastisch verbeteren. Maar hoe werkt dat eigenlijk? Dat kun je in jouw gemeente ervaren met een tijdelijke pop-up hub! Op 29 juni staat hij in Gemert-Bakel. Laten we samen een kijkje nemen.
 • 15.30 – 16.00 uur Netwerken
Samenwerken?
Tof! Neem contact met ons op!

Wil jij Brainport bereikbaar houden? Doe met ons mee. We gaan graag met je in gesprek. Om te werken aan kansen, innovaties en oplossingen. Want dat kunnen we alleen samen. Neem contact met ons op via info@brainportbereikbaar.nl.

Lees meer
nl_NLNederlands