Group

Geef jezelf meer lucht. Geef de regio meer lucht.

Fietsen voor meer lucht

Een geslaagde fietschallenge!

Van donderdag 11 mei t/m vrijdag 30 juni telden jouw fietskilometers mee voor Longfonds. Duizenden inwoners daagden zichzelf uit en fietsten 500 kilometer in 50 dagen! Iedere fietskilometer telde mee voor Longfonds. En voor jou. Want iedere dag 30 minuten naar buiten gaan en 10 kilometer fietsen is goed voor je. Of het nu naar het werk, school of de supermarkt is. Lekker doorfietsen? Doen! In de Sjees-app vind je nog veel meer leuke uitdagingen. Download ‘m nu en stap op de pedalen!

 

Geef jezelf meer lucht. Geef de regio meer lucht.

Bekendmaking eindstand voor Longfonds!

Kom je ook naar de finale?

De regio fietste massaal mee met de Brainport Fietschallenge. Dat vraagt om een feestje. Op donderdag 6 juli van 15.00 tot 17.00 uur maken we de eindstand bekend en overhandigen we de cheque aan Longfonds. Locatie: Wielercafé de Cyklist aan de Gasfabriek 3 in Eindhoven. Iedereen is welkom! Meld je wel vooraf even aan.

AANMELDEN

Oxy: "Geef jezelf meer lucht. Geef de regio meer lucht!"

Tips van Oxy

Pak wat buitenlucht voordat je de bioscoop in gaat.
Blijf je ook wat langer wakker.

 

Buitenlucht is goed voor jou en voor ons.
Pak eens de fiets naar school.

 

Pak een keer de fiets naar de fitness.
Zo ben je meteen opgewarmd.

Over de campagne

De fietschallenge is een initiatief van Brainport Bereikbaar. Wij willen de snelgroeiende Brainportregio bereikbaar houden. Dat doen we voor én met alle 21 gemeenten in Zuidoost-Brabant en SmartwayZ.NL.

nl_NLNederlands