Group
Slim en innovatief

Resultaat op straat: meer mensen op de fiets!

Gepubliceerd op 22 januari 2024

24.410 bereikte reizigers!

De afgelopen jaren hebben we 24.410 reizigers bereikt met onze acties. Iets waar we trots op zijn. Maar we gaan natuurlijk voor meer!

We hebben 260 werkgevers bereikt

De Brainportregio groeit (dicht). Kunnen jouw klanten, leveranciers en medewerkers jouw locaties straks nog wel bereiken? Wat kan jouw organisatie daar zelf aan doen? Brainport Bereikbaar helpt je op weg. Onze mobiliteitsmakelaars kijken samen met jou naar alle uitdagingen en kansen van jouw organisatie en oplossingen op maat. Zodat we samen kunnen kiezen voor schonere, duurzamere en snellere reisoplossingen. 260 werkgevers gingen je voor. Bijvoorbeeld Philips!

2.030 op de fiets dankzij onze Sjees-app

Maak van elke fietsrit een feestje met de Sjees-app! Als jij graag op de pedalen staat of meer wil gaan fietsen, dan mag deze app niet ontbreken op jouw smartphone. Met de Sjees-app word je beloond voor de fietskilometers die je maakt. Je scoort punten voor elke fietskilometer en spaart daarmee voor leuke prijzen. Hoe meer je fietst, hoe meer punten je verzamelt en hoe groter de kans dat jij als prijswinnaar uit de bus komt. En als je ook nog eens deelneemt aan de uitdagende opdrachten en challenges, verdien je extra bonuspunten én badges.

541 deelnemers doen mee aan onze e-bike probeeractie!

Goedkoper, gezonder, duurzaam en verrassend snel. Op een e-bike naar het werk is een perfecte mobiliteitsoplossing. Zeker in onze steeds drukkere Brainportregio. 15 tot 20 kilometer afstand is prima te doen met een e-bike. Op een speed pedelec kom je zelfs nog een stuk verder. Meer weten? Klik dan hier!

nl_NLNederlands