Group
Van en naar BZOB

Met de fiets

Of je nu de racefiets of de e-bike pakt: de fiets is een geweldige mobiliteitsoplossing! Super gezond en duurzaam. We werken er daarom hard aan om de fietsroutes en -voorzieningen steeds weer te verbeteren. Op deze pagina zie je wat er allemaal al is aan fietsroutes en -voorzieningen en acties in en rondom BZOB.

Van en naar Station Helmond Brouwhuis

4 km / 13 minuten (Fiets)
4 km / 11 minuten (E-bike)

Van en naar Station Helmond

6.5 km / 22 minuten (Fiets)
6.5 km / 18 minuten (E-bike)

Van en naar centrum Helmond

7.5 km / 26 minuten (Fiets)
7.5 km / 21 minuten (E-bike)

Van en naar Mierlo

9.2 km / 29 minuten (Fiets)
9.2 km / 24 minuten (E-bike)

Snelfietsroutes

De komende jaren wordt hard doorgebouwd aan snelfietsroutes in Brabant. Brabant heeft het doel om complete routes van A naar B aan te leggen en zo verbindingen op grote afstand te maken. In ieder geval tussen de vijf grote Brabantse steden maar ook tussen de middelgrote steden en de dorpen. Op de kaart zie je de routes zoals die er in 2030 moeten liggen. Bron: Sjees.nl

Tussen Eindhoven Centraal Station en het centrale station van Helmond komt een doorfietsroute van 13,7 kilometer. De gemeente Eindhoven realiseert het stuk tussen Eindhoven Centraal en de Collse Hoefdijk in Nuenen. Doel is een veilige, aantrekkelijke en comfortabele fietsroute. Meer informatie over deze doorfietsroute vind je op deze website.

Contact opnemen
Meer informatie?

Wil je graag meer informatie? Mail dan naar Marc: marc.kemink@brainportbereikbaar.nl.

nl_NLNederlands