Group
Hoe reis jij?

Van en naar De Run

Hoe reis jij naar De Run? Hoe makkelijk bereiken jouw werknemers of klanten jouw bedrijf? Kan het sneller of duurzamer? Check het op deze pagina. Hier zie je actuele reisinformatie, overstapmogelijkheden en diverse acties. Zo vind je de slimste weg naar De Run.

Doe de fietschallenge

Geen uur in de file naar je werk. Werknemers die op tijd aan hun werkdag beginnen. Werken aan vitaliteit, duurzaamheid én de bereikbaarheid van je bedrijf. Met slimme oplossingen kan het allemaal. Ook op bedrijventerrein De Run.

En dat is keihard nodig. Want de komende jaren verandert er veel op De Run. Het aantal werknemers groeit hard. Daardoor wordt de druk op de bereikbaarheid (nog) hoger.

Samen kunnen we daar iets aan doen. Op deze site vind je daarom informatie over de huidige en toekomstige situatie, over hoe je De Run het best kunt bereiken, welke maatregelen je als werkgever kunt nemen en hoe jij als werknemer kunt helpen.

Samen vinden we de slimste weg naar De Run.

Samenwerken?
Tof! Neem contact met ons op!

Wil jij Brainport bereikbaar houden? Doe met ons mee. We gaan graag met je in gesprek. Om te werken aan kansen, innovaties en oplossingen. Want dat kunnen we alleen samen. Neem contact met ons op via info@brainportbereikbaar.nl.

Lees meer
nl_NLNederlands