Group
Van en naar De Run

Met de fiets

Of je nu de racefiets of de e-bike pakt: de fiets is een geweldige mobiliteitsoplossing! Super gezond en duurzaam. We werken er daarom hard aan om de fietsroutes en -voorzieningen steeds weer te verbeteren. Op deze pagina zie je wat er allemaal al is aan fietsroutes en -voorzieningen en acties in en rondom De Run.

FietsChallenge De Run

FietsChallenge De Run is dé kans om mee te doen aan een competitie tussen bedrijven binnen De Run. Doe mee en draag bij aan het behoud van een goed bereikbaar Brainport! Wist je dat De Run één van de snelst groeiende werkgebieden van Nederland is? Wij willen ervoor zorgen dat dit gebied bereikbaar blijft voor iedereen. En jij kan hieraan bijdragen door deel te nemen aan deze fietschallenge!

E-bike probeeractie

Goedkoper, gezonder, duurzaam en verrassend snel. Op een e-bike naar het werk is een perfecte mobiliteitsoplossing. Zeker in onze steeds drukkere Brainportregio. 15 tot 20 kilometer afstand is prima te doen met een e-bike. Op een speed pedelec kom je zelfs nog een stuk verder. Wil je jouw medewerkers verleiden om een keer de fiets naar het werk te pakken? Doe dan mee met de gratis e-bike probeeractie van Brainport Bereikbaar. Er komt dan tijdelijk een probeerpoule met e-bikes bij jouw bedrijf te staan.

Klik hier voor meer informatie!

''Drie keer per week fietsend naar het werk levert tijd op!''

Fietsvoorzieningen

Kijk op dit kaartje voor fietspaden (groene wegen), fietssnelwegen, (on)beveiligde stallingen en deelfietsen.

Snelfietsroutes

De komende jaren wordt hard doorgebouwd aan snelfietsroutes in Brabant. Brabant heeft het doel om complete routes van A naar B aan te leggen en zo verbindingen op grote afstand te maken. In ieder geval tussen de vijf grote Brabantse steden maar ook tussen de middelgrote steden en de dorpen. Op de kaart zie je de routes zoals die er in 2030 moeten liggen. Bron: Sjees.nl

Van en naar Eindhoven centrum

7.1 km / 27 minuten (Fiets)
7.1 km / 18 minuten (E-bike)

Van en naar Valkenswaard

7.7 km / 28 minuten (Fiets)
7.7 km / 20 minuten (E-bike)

Van en naar Vessem

10.6 km / 32 minuten (Fiets)
10.6 km / 25 minuten (E-bike)

Van en naar Waalre

3.7 km / 12 minuten (Fiets)
3.7 km / 9 minuten (E-bike)

Contact opnemen
Meer informatie?

Wil je graag meer informatie? Mail dan naar Marc: marc.kemink@brainportbereikbaar.nl.

nl_NLNederlands