Group
Doe mee aan FietsChallenge De Run en draag bij aan een duurzame wereld en het behoud van een goed bereikbaar Brainport!

FietsChallenge

Wat is FietsChallenge De Run?

De FietsChallenge De Run is dé kans om mee te doen aan een competitie tussen bedrijven binnen De Run. Doe mee en draag bij aan het behoud van een goed bereikbaar Brainport! Wist je dat De Run één van de snelst groeiende werkgebieden van Nederland is? Wij willen ervoor zorgen dat dit gebied bereikbaar blijft voor iedereen. En bedrijven kunnen hieraan bijdragen door deel te nemen aan deze fietschallenge!

Hoe werkt het?

Als bedrijf kun je meedoen aan de FietsChallenge De Run, die plaatsvindt in mei, juni en september! Samen met verschillende bedrijven ga je een maand lang de strijd aan om zoveel mogelijk kilometers te fietsen voor verschillende goede doelen in de regio. En het mooiste is: alle fietskilometers tellen mee! We houden dit bij via een app, gekozen door Brainport Bereikbaar, zodat je precies kunt zien hoeveel kilometers je hebt gefietst. En om het eerlijk te houden, verdelen we de teams per bedrijf, zodat iedereen een gelijke kans maakt om te winnen. Om mee te doen vragen we een kleine bijdrage, die vervolgens verdeeld wordt onder verschillende goede doelen.

Wat heb je nodig?

Enthousiasme, een goed doel waarvoor je als bedrijf wilt rijden en een contactpersoon voor de interne communicatie. Na afloop vragen we je om deel te nemen aan een eindevaluatie zodat we het evenement kunnen analyseren.

Scan de QR-code en download de app!

Doe je als bedrijf mee? Dan krijgen medewerkers toegang tot de challenge via een exclusieve activatiecode.

Lokale doelen

Alle fietskilometers tellen mee voor een lokaal goed doel dat je als bedrijf zelf mag bepalen. Samen bepalen we de maximale donatie en zetten we een realistisch fietsdoel. Daarnaast kun je ook prijzen beschikbaar stellen voor je werknemers. Bijvoorbeeld voor de meest actieve fietser.

Deelnemende bedrijven

 

Prijsuitreiking en uitreiken van bijdragen aan goede doelen

Eind september maken we de impact bekend van de FietsChallenge De Run en reiken we een toffe trofee uit aan het bedrijf dat (relatief gezien) de beste fietsprestatie heeft neergezet. En zetten we de geselecteerde goede doelen in de schijnwerpers.

Interesse in deelname?

Wil je meedoen of meer informatie? Neem dan contact op met Barbara van Ardenne. Je kunt haar bereiken via 06-10632590 of barbara.vanardenne@brainportbereikbaar.nl.

nl_NLNederlands