Group

3 uitdagingen in de Sjees-app.

Met welke doe jij mee?

1. Sjees & scoor

Voor deze uitdaging hoef je niets te doen. Je scoort punten per fietskilometer. Deze punten kun je inleveren voor een lot van onze Sjees-loterij. Per kwartaal verloten we mooie prijzen. Winnaars krijgen automatisch bericht.

En dat is niet alles! Per gefietste kilometer ontvang je niet alleen een punt, je komt ook dichter bij het ultieme doel: de Gouden Sjees-badge! Je krijgt deze digitale badge als je in totaal 1.000 kilometer hebt gefietst. Onder alle deelnemers die de 1.000 kilometer hebben bereikt, wordt een aanvullende prijs verloot. Tussentijds staan er natuurlijk ook badges voor je klaar en scoor je extra bonuspunten voor de Sjees-loterij bij het bereiken van een bepaald aantal kilometers.

2. Fiets-iconen

Lekker in de buitenlucht genieten van prachtige iconen in onze regio? De Brainportregio heeft ontzettend veel prachtige fietsroutes en iconische plekken om met de fiets te ontdekken. Wist je niet eens dat we iconen hadden, dan is er al helemáál een reden om deel te nemen.
We hebben om te beginnen alvast 10 bijzondere fietsiconen voor je klaarstaan en dat aantal wordt in de loop van het jaar steeds groter. Benieuwd? Klik hier! Voor ieder icoon waar je langs, overheen of onderdoor fietst, ontvang je een Sjees-badge. Extra leuk: per badge scoor je extra bonuspunten voor de Sjees-loterij. Verzamel jij ze allemaal? Kortom, stap op de fiets, sjees voorbij de fiets-iconen van de Brainportregio en scoor badges en bonuspunten.

3. Voor groepen en bedrijven

Naast deze individuele uitdagingen hebben we ook nog speciale uitdagingen voor werkgevers en groepen. Dit wordt op maat ingericht met doelstellingen en beloningen naar keuze.

Samenwerken?
Tof! Neem contact met ons op!

Wil jij Brainport bereikbaar houden? Doe met ons mee. We gaan graag met je in gesprek. Om te werken aan kansen, innovaties en oplossingen. Want dat kunnen we alleen samen. Neem contact met ons op via info@brainportbereikbaar.nl.

Lees meer
nl_NLNederlands